Головна Новини Здоров'я народна медицина Швидкі способи усунути печію при вагітності
commentss НОВИНИ Всі новини

Швидкі способи усунути печію при вагітності

Печією називається відчуття печіння, болю або тяжкості у верхній частині живота або за грудиною. Його провокує рефлюкс, тобто викид шлункового соку в стравохід

16 грудня 2020, 02:05
Поділіться публікацією:

Вагітні жінки часто страждають печією, через те, що гормон релаксин уповільнює травлення, тобто їжа залишається в шлунку довше, завдяки чому організмом виробляється більше кислоти.

Швидкі способи усунути печію при вагітності

ФОТО: З відкритих джерел

Також плід тисне на шлунок, що теж призводить до печії. Медики рекомендують кілька безпечних способів боротьби з печією:

- Їжте менше, але частіше. Шлунок при вагітності здавлюється плодом і великі обсяги їжі йому складно переробити

- Виключіть продукти, що провокують печію. Навіть якщо на них "тягне" — цитрусові, томати, жирні або смажені продукти, прянощі, шоколад, кава, газовані напої.

- Пийте рідини з вмістом білка — молоко і питний йогурт. Також намагайтеся повільно і дуже ретельно пережовувати тверду їжу.

- Не їжте перед сном. Між вечерею і сном повинно пройти близько трьох годин.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що чудна і, здається, неймовірна ситуація сталася в британському місті Стокпорт. Там 24-річна дівчина на ім'я Рей Мартін не підозрювала про свою вагітність, до того як у неї не почалися перейми. Британка стверджує, що вона навіть не помічала ознак вагітності: у неї практично не змінився розмір живота, оскільки плід був розташований ближче до спини, а збільшення ваги майбутня мати пов'язувала з низькою активністю під час карантину. Дівчина також розповіла, що спочатку прийняла родові сутички за біль при менструації. Рей Мартін розповіла, що звернулася до лікаря зі скаргами на болі в животі. Спеціаліст прописав їй знеболювальне, однак воно не допомагало. Через кілька днів жінці знову довелося звернутися до медичного закладу і тоді медики помітили, що справа зовсім не в менструальному циклі. Після обстеження вони повідомили Рей про вагітність, після чого вона знепритомніла.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.kp.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини