Головна Новини Здоров'я народна медицина П'ять народних засобів від здуття живота
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять народних засобів від здуття живота

Народні засоби допоможуть заспокоїти «бурхливий» кишечник

25 червня 2020, 21:00 comments20101
Поділіться публікацією:

Метеоризм — один з найчастіших симптомів розладу травлення, з яким стикався практично кожен. Посилене газоутворення, бурчання, відчуття розпирання і ниючі болі – все це завдає серйозний дискомфорт. Але полегшити стан можна за допомогою народних засобів.

П'ять народних засобів від здуття живота

Випийте воду з лимоном

При метеоризмі рекомендується пити маленькими ковтками воду з лимоном. Напій стимулює перестальтику кишечника, сприяючи травленню їжі протягом усього дня.

Додайте спецій

Куркума, також, як і перець, має ефект детоксикації. Як нею користуватися? Додайте чайну ложку спеції у воду, чай, сік або інший напій — це полегшить страждання.

З'їжте імбир

Імбир володіє сильними протизапальними властивостями. Він заспокоює травну систему. Допомагає функціонувати їй належним чином, випускаючи зайве повітря, яке було захоплене під час їжі, так щоб воно не залишалося в пастці, в товстій кишці. Це запобігає утворенню газів і здуття живота, а також іншим симптомам розладу шлунку.

Випийте м'ятний чай

Методи боротьби зі здуттям живота, зазначені вище, мають один недолік — специфічний смак. Тому ми знайшли найприємніше рішення — м'ятний чай. Він не тільки допомагає позбутися неприємних симптомів, але також заспокоює.

Спробуйте шпинат

Він "проштовхує" волокна по травній системі, зменшуючи здуття живота. А якщо ви з'єднаєте його з імбиром, куркумою і кокосовою водою, то отримаєте дієвий напій, який полегшить симптоми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти можуть нашкодити мікрофлорі кишечника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини