Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Яким людям не варто навіть думати про схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким людям не варто навіть думати про схуднення

Дієтологи зазначили, що є люди, яким дуже складно скинути зайві кілограми та розповіли чому

31 жовтня 2021, 22:05
Поділіться публікацією:

Скинути зайві кілограми можна без втомливих дієт та важких вправ – для цього потрібно підвищити кількість клітковини у раціоні. Але є люди, які ніколи не зможуть схуднути.

Яким людям не варто навіть думати про схуднення

Кому не можна худнути (фото з відкритих джерел)

Як зазначив фахівець, є певний усереднений обсяг калорій, вживаючи який можна розраховувати на схуднення. Точну формулу вивести дуже складно, оскільки дві людини, які ведуть ідентичний спосіб життя і їдять однакову їжу, витрачатимуть різну кількість калорій.

"Можна підібрати умови, в яких ваш обмін речовин працюватиме оптимальним чином. Це загалом досить прості умови: їжа без явно шкідливих продуктів, нормальний рівень фізичної активності, повноцінний нічний сон. Не завадить ще й такий фактор, як позитивний настрій", – сказав дієтолог.

Але треба розуміти, що є люди, які не зможуть схуднути. І не з фізіологічних причин, а тому, що умови, необхідні для схуднення, не сумісні з їхнім способом життя.

"Йдеться про такі поняття, як якість життя, життєві цілі, сенс життя. Наприклад, людина не може відмовитися від будь-якої їжі або дотримуватися режиму фізичної активності. Не може і все тут навіть розуміючи, що тим самим вона робить схуднення неможливим" , — Заявив дієтолог.

Нагадаємо, що регулярні заняття ходьбою — це чи не ідеальний вид навантаження для людей з дуже великою зайвою вагою: воно не збільшує навантаження на суглоби, дозволяє контролювати частоту пульсу, не допускаючи його небезпечного збільшення

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ви мрієте схуднути на кілька кілограмів, щоб одягнути улюблену сукню, вам варто задуматися про сон голяка. Хоча кореляція між "оголеним сном" і тонкою талією не зовсім пряма, зв'язок все ж таки існує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини