Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Три причини включити в свій раціон волоські горіхи
commentss НОВИНИ Всі новини

Три причини включити в свій раціон волоські горіхи

Волоські горіхи допомагають при багатьох захворюваннях

7 січня 2021, 07:45 comments1266
Поділіться публікацією:

Якщо хочете зміцнити імунітет і збагатити свій організм вітамінами та корисними речовинами, тоді варто частіше включати у свій раціон харчування волоські горіхи. Чому це так важливо? Експерти назвали три основні причини.

Три причини включити в свій раціон волоські горіхи

чому потрібно їсти волоські горіхи

Холестерин

Вчені в ході дослідження, проведеного у 2017 році з'ясували, що часте вживання волоських горіхів призводить до поліпшення роботи серцево-судинної системи. Цей продукт знижує рівень "поганого" холестерину, тому що в його складі багато корисних жирів.

Тиск

Багатий вітамінний склад волоських горіхів допомагає також нормалізувати показники артеріального тиску. І все завдяки високому рівню рослинних жирних кислот омега-3 і магнію. Дослідження, проведене у 2019 році, підтвердило, що люди, дієта яких збагачена волоськими горіхами, менше страждають стрибками тиску.

Зайва вага

Багато хто вважає, що волоські горіхи дуже калорійні, тому виключають їх з раціону, особливо ті, хто ретельно стежить за своєю фігурою. Але варто знати, що цей продукт містить у своєму складі багато насичених поживних речовини, зокрема клітковину, білок та інші цінні мікроелементи, які сприяють схудненню. Крім того, волоські горіхи надовго насичують організм і позбавляють від шкідливих перекусів.

Нагадаємо, вчені провели масштабне дослідження і з'ясували, який горіх вважається найкориснішим. Виявилося, що за вмістом антиоксидантів безперечним лідером є волоський горіх.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мигдаль істотно зміцнює імунітет, запобігаючи багатьом захворюванням.Також волоські горіхи містять речовину, яка допомагає нам заснути — мелатонін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини