Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Шкідливий сніданок: які фрукти не можна їсти натщесерце
commentss НОВИНИ Всі новини

Шкідливий сніданок: які фрукти не можна їсти натщесерце

Ці фрукти можуть зашкодити роботі травлення

2 липня 2020, 09:55 comments2161
Поділіться публікацією:

Фрукти — справжнє джерело вітамінів і цінних мінералів, які підтримують роботу всього організму. Але не завжди вони приносять користь здоров'ю. Є фрукти, які не можна вживати натщесерце, тому що вони навантажують шлунково-кишковий трак. Про це повідомляє видання Wday.

Шкідливий сніданок: які фрукти не можна їсти натщесерце

Банани

Дієтологи не рекомендують вживати банани натщесерце, тому що в них міститься багато калію і магнію. Ці елементи можуть негативно вплинути на роботу серцево-судинної системи, порушивши магнієво-калієвий баланс в організмі. Плюс до всього, банани досить калорійні, тому не підійдуть на сніданок людям, які намагаються скинути зайву вагу.

Груші

У списку "заборонених" продуктів виявилася і груша. Її плоди багаті на грубу клітковину, яка не кращим чином впливає на слизову оболонку шлунка, якщо він порожній.

Виноград

Цей фрукт також не рекомендується вживати натщесерце. Виноград здатний викликати процеси бродіння в шлунку, які призводять до метеоризму, важкості та інших розладів. Крім цього, шкірка винограду дуже довго перетравлюється.

Абрикоси та персики

Від цих солодких фруктів варто відмовитися людям, у яких є гастрит, виразка шлунка або дванадцятипалої кишки. Абрикоси і персики, з'їдені натщесерце, можуть дратувати його слизову оболонку, а це загрожує серйозним дискомфортом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти абсолютно не підходять для сніданку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини