Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо три кращих продукти для оздоровлення серця
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три кращих продукти для оздоровлення серця

Ці продукти знижую ризик розвитку серцевих захворювань

24 червня 2020, 09:50 comments1461
Поділіться публікацією:

Поліпшити роботу серцево-судинної системи можливо за рахунок правильного харчування. Додайте в свій раціон більше продуктів, які виводять "шкідливий" холестерин і сприяють розслабленню кровоносних судин.

Названо три кращих продукти для оздоровлення серця

Картопля

Важливу роль відіграє спосіб приготування картоплі. Якщо хочете допомогти серцю, тоді вживайте його відварним або запеченим, тоді він зможе забезпечити організм достатньою кількістю калію. Цей мінерал допомагає вивести з організму надлишкову рідину, знижує тиск, тим самим поліпшуючи роботу серця.

Волоські горіхи, мигдаль

Медики рекомендують щодня вживати жменю горіхів (30 грам), адже цей продукт багатий на різні вітаміни, антиоксиданти та інші речовини, які підтримують здоров'я всього організму. Але особливо цінні волоські горіхи і мигдаль для серця, адже вони допомагають знизити ризик серцевих захворювань на 35%. У їх складі є біологічно активні сполуки, які володіють протизапальним ефектом.

Насіння льону

У раціоні вони можуть стати найкращим джерелом лігнанів, які належать до унікального виду клітковини, котра  рідко зустрічається у харчових продуктах. Лігнани мають волокнисту структуру, містять біоактивні поліфеноли та омега-3 жирні кислоти. Дія цієї комбінації поживних речовин сприяє зниженню рівня холестерину і артеріального тиску.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який напій визнали найнебезпечнішим для серця



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини