Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Харчові пастки, які заважають здоровому харчуванню
commentss НОВИНИ Всі новини

Харчові пастки, які заважають здоровому харчуванню

Ці пастки змушують нас їсти багато шкідливої їжі

8 червня 2020, 17:45 comments1610
Поділіться публікацією:

Багато людей несвідомо потрапляють в "харчові пастки", а тому не можуть дотримуватися режиму здорового харчування. Бувають ситуації, коли ми їмо не тому, що мучить голод, а за якоюсь звичкою. Але така поведінка призводить не тільки до зайвих кілограмів, але і до проблем зі здоров'ям. Які ж бувають пастки?

Харчові пастки, які заважають здоровому харчуванню

Диверсійна пастка

Багато людей під час трапези дивляться телевізор, читають газету або переглядають соціальні мережі, не зосереджуючи увагу на їжі. Це пастка, в яку потрапляє майже кожен з нас. Коли ми відволікаємося на щось, то схильні з'їсти більше, ніж потрібно. Відчуття ситості не настає, тому що навколо є відволікаючі фактори.

Комбінована пастка

Перед кіносеансом ви купуєте миску попкорну, пакетик чіпсів і склянку газованої води — це більше стало традицією, ніж необхідністю. Задумайтеся, чи дійсно ви відчуваєте голод?

Пастка нагород

Часто після важкого робочого дня хочеться порадувати себе чимось смачненьким. І це явно не овочі і фрукти, а скоріше шкідливі закуски або солодощі. Але може варто винагородити себе прогулянкою в парку?

Стресова пастка

Багато людей, коли відчувають стрес, потрапляють в харчову пастку. Вони намагаються "заїсти" свої розлади, невдачі, переживання, зовсім не контролюючи порцію їжі. Але в кінцевому підсумку, вас чекає зайвв вагв і проблеми зі здоров'ям.

Рекламна пастка

Так, якісна і яскрава реклама завжди заходить на "ура". Люди, не звертають увагу на склад продукту, не замислюються про його шкідливість, коли бачать упаковку якогось розрекламованого продукту. Відразу ж виникає бажання його спробувати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які правила харчування ми постійно порушуємо?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини