Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чотири факти на користь морозива, про які мало хто знає
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири факти на користь морозива, про які мало хто знає

Морозиво насичує вітамінами і піднімає настрій

11 червня 2020, 12:15 comments1991
Поділіться публікацією:

Смак морозива знайомий нам з дитинства. Десерт, яким приємно перекусити в спекотний день, люблять діти і їх батьки. Багато хто вважає, що ці ласощі не містить нічого корисного і можуть тільки нашкодити. Ми зібрали кілька фактів, які доводять протилежне.

Чотири факти на користь морозива, про які мало хто знає

Факт 1. Морозиво загартовує

Деякі медики вважають, що морозиво необхідно вживати в якості загартування проти простудних захворювань. Вважається, що ці ласощі роблять слизову горла менш чутливою до перепадів температур. Так що їжте морозиво і не хворійте!

Факт 2. Добре засвоюється

Якісне морозиво має високу харчову цінність, тому що складається з натуральних продуктів. Відповідно, воно корисне для травної системи, тому що добре засвоюється. У цьому пломбірі є безліч вітамінів і корисних речовин, зокрема залізо, кальцій, фосфор та інші.

Факт 3. Воно дієтичне торта

Якщо підрахувати калорії, то краще з'їсти стаканчик морозива, ніж шматок торта. Морозиво хоч і містить багато цукру і жиру, але в 100 гр. торта буде близько 500 калорій, а в 100 грамах морозива всього 227 калорій.

Факт 4. Заспокоює нерви

Американські дослідники виявили в морозиві особливу речовину "л-триптофан". Це амінокислота, яка стимулює вироблення серотоніну. Такий природний транквілізатор нерви заспокоїть, підніме настрій, допоможе подолати стрес і вилікує безсоння.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від якої хвороби вилікує морозиво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини