Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чим корисні для здоров'я кедрові горіхи
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим корисні для здоров'я кедрові горіхи

Кедрові горіхи містять велику кількість антиоксидантів

25 червня 2020, 10:25 comments1050
Поділіться публікацією:

Особливу роль у раціоні харчування займають горіхи. Завдяки своєму складу і харчовій цінності, вони підтримують тонус організму і зміцнюють здоров'я. Кедрові горіхи володіють цілим рядом корисних властивостей, тому вважаються новим суперфудом. Що необхідно знати про цей продукт?

Чим корисні для здоров'я кедрові горіхи

Відомо, що в кедровому горісі міститься велика кількість амінокислот, а також вітаміни А, В, Е і Р. Жменьки цих горішків на день цілком вистачає для задоволення потреби організму дорослої людини у важливих мікроелементах, таких як марганець, залізо, молібден, мідь, кобальт, цинк.

Продукт має різнобічну дію: покращує обмін речовин, виводить шлаки і токсини, відновлює роботу ендокринної системи, покращує пам'ять і мислення, нормалізує водний баланс і гормональний рівень, а також запобігає формуванню злоякісних пухлин.

Кедрові горіхи використовуються для профілактики понад 90% всіх відомих серцево-судинних захворювань (включаючи інфаркт, ішемію, атеросклероз, варикоз, тромбоз, тромбофлебіт, анемію). Плоди кедра також рекомендовані при виразці, цукровому діабеті, артриті, ревматизмі, атеросклерозі, застуді.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, при яких захворюваннях допомагають горіхи кешью.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини