Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як насправді впливають різні продукти на організм людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Як насправді впливають різні продукти на організм людини

Те, як ми ставимося до здорового харчування, грає велику роль для нашого здоров'я в довгостроковій перспективі - стимулювання зростання або захист від хвороб

5 лютого 2021, 10:21
Поділіться публікацією:

Сучасні сім'ї дотримуються правильного харчування, в кращому випадку, через день. Робота і школа, поїздки і часті вечірні заходи можуть змусити здорове харчування відсунутися на задній план.

Як насправді впливають різні продукти на організм людини

Здорові продукти. Фото: journal.tinkoff.ru

Зв'язок голоду і настрою

Ви чули вислів "злий, тому що голодний"? Це коли фізичний голод викликає гнів. Як часто це траплялося з вами? А як щодо ваших дітей в період перед годуванням? Дослідники оцінили агресивну поведінку і почуття гніву у пар, і з'ясували, що суб'єкти, які мали більш низький рівень глюкози, відчувають більш яскраві та сильні спалахи гніву.

Рівень цукру в крові

Погано збалансоване харчування може викликати різкі та часті скачки цукру в крові. Занадто багато рафінованих вуглеводів призводить до різкого стрибка цукру, а через нестачу білка в їжі рівень цукру в крові падає дуже швидко. Додайте у своє харчування сприятливий варіант, наприклад, кілька сирних кубиків, грецький йогурт або круте яйце, щоб підвищити витривалість і стабілізувати "падіння".

Розумний перекус

У деяких сім'ях часто їдять обід пізно ввечері, тому закуски (перекушування) мають важливе значення. Знову ж, не забудьте включити сюди деякі багаті білком варіанти. Спожита кількість може бути менше, ніж під час повноцінного прийому їжі, таким чином, невеликої кількості хумусу або інших бобових буде досить. Горіхи є супер варіантом, а також йогурт і фрукти.

Виховуйте у дітей правильне ставлення до їжі

Дієтологи по всій країні встановили, щоб прищепити правильні звички харчування в сім'ї, необхідний місячний комплекс заходів. Підпишіться на кулінарні групи в соціальних мережах, щоб урізноманітнити свій раціон. Спілкуйтеся з людьми, здатними вас надихнути. Навчайте дітей брати участь не тільки в процесі самої їжі, а й у підготовці.

Раніше "Коментарі" писали, як допомогти малюкові полюбити їжу - поради експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини