Головна Новини Здоров'я наше тіло Чим небезпечний «неправильний» бюстгальтер для жіночого здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим небезпечний «неправильний» бюстгальтер для жіночого здоров'я

«Неправильний» бюстгальтер може сильно стискати тіло

8 липня 2020, 12:55
Поділіться публікацією:

Бюстгальтер — звичний атрибут жіночого гардероба, покликаний забезпечити максимальну підтримку грудей. Проте, він може таїти в собі небезпеку, особливо, якщо він неправильного розміру. На своїй сторінці в Instagram лікар-остеопат Олесь Уліщенко розповів, до яких наслідків може призвести носіння тісного бюстгальтера.

Чим небезпечний «неправильний» бюстгальтер для жіночого здоров'я

Фахівець підкреслив, що "неправильний" ліфчик порушує рух лімфи в грудях і збільшує ризик розвитку захворювань молочної залози. Через тісний предмет одягу можуть з'явитися застійні явища, які впливають на виникнення фіброзно-кістозних хвороб.

Лікар зазначив, що тісний бюстгальтер також порушує кровообіг і циркуляцію лімфи, стискаючи капіляри та лімфатичні судини. "Застій лімфи призводить до таких проблем, які ви навіть не подумаєте пов'язати з вашим гардеробом. Наприклад: акне, гайморит, бронхіт, кон'юнктивіт, нейродерміт — і це лише малий відсоток зі списку", — написав фахівець.

Щоб уникнути подібних проблем необхідно правильно вибирати елементи спідньої білизни. Можна й зовсім відмовитися від бюстгальтера, віддавши перевагу топам або м'якій безшовній білизні. Краще за все купувати ліфчики без кісточок, пуш-апу та швів.

Чим небезпечний «неправильний» бюстгальтер для жіночого здоров'я - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі жіночого гардероба не подобаються чоловікам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини