Як прокидатися щасливим щоранку: простий спосіб

Психолог із Гарварда Ненсі Еткофф під час дослідження з'ясувала, що наявність квітів у домі сприятливо впливає на настрій людини

Якщо хочете прокидатися з самого ранку у хорошому настрої та відчувати приплив щастя, психолог із Гарварда Ненсі Еткофф радить виконувати одну нескладну дію.

Фахівець каже, що наявність квітів у будинку позитивно позначається на настрої людини. У ході дослідження вона з'ясувала, що букети серйозно покращують настрій зранку та здатні пом'якшити втому наприкінці робочого дня.

Квіти, розставлені по дому, зводять до мінімуму почуття тривоги та стресу, а це два основні фактори, які впливають на якість сну. Людина, яка спала міцним сном, прокидається набагато щасливішою, ніж та, що не виспалась. І добре, якщо букет стоїть прямо на тумбочці біля ліжка як стимул підвищення настрою.

Але, звичайно, для бадьорості та відчуття щастя одних квітів не досить. Дослідники рекомендують також вести активний спосіб життя та вживати достатньо овочів і фруктів із високим вмістом вітаміну С.

Нагадаємо, що імбир визнаний справжнім лікарським засобом та вживати його можна у будь-якому вигляді. Дієтолог Рухута Дивекар рекомендує починати свій ранок саме з цього продукту. Що ж у ньому особливого?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зустрінеш день, так його і проведеш. Ось чому дуже важливо починати ранок правильно! Як слід проводити ранок, щоб зберегти та примножити красу, здоров'я та бадьорість.

Читайте також, що кишківник - орган травної системи, який відповідає за багато функцій в організмі. І, щоб він працював без збоїв, раціон потрібно збагачувати правильними продуктами. Дієтолог Емі Гудсон зазначила, що одним із найкращих продуктів для цього органу є вівсянка.