Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Продукти, які допомагають очистити шлунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, які допомагають очистити шлунок

Ці продукти виводять з організму токсини і важкі метали

5 червня 2020, 11:45 comments1820
Поділіться публікацією:

Нормалізувати роботу травної системи можна не тільки за допомогою лікарських засобів, але і звичайних продуктів харчування. Деякі з них володіють багатим вітамінним складом, а тому дуже корисні для шлунка. Так, що варто включити в раціон?

Продукти, які допомагають очистити шлунок

Банани

В цьому смачному фрукті міститься калій, кальцій, вітамін С, пектини та інші корисні речовини. Приміром, клітковина, яка входить до складу банана, зміцнює слизові оболонки стінки шлунка, приносячи полегшення людям, які страждають захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Також банан зберігає нормальну мікрофлору кишечника. М'якоть цього фрукта — прекрасний сорбент, який очищає організм від шкідливих речовин.

Мелена каву натщесерце

Добре прочищає шлунок міцна чорна кава. Секрет у тому, що кофеїн здатний запустити наш шлунок куди швидше, ніж що-небудь з продуктів харчування.

Червоний буряк

У складі цього овочу є клітковина, вітамін С і В1, а також корисні кислоти, які знешкоджують шкідливі бактерії в кишечнику. Червоний буряк покращує роботу травлення і допомагає печінці ефективніше позбавлятися від токсинів.

Яблука

Цей фрукт також багатий на клітковину, яка пов'язує шлаки і токсини в організмі. Яблука відновлюють головні функції шлунково-кишкового тракту і покращують перистальтику кишечника.

Авокадо

Дієтологи давно довели користь авокадо. Вони радять віддати перевагу тосту з авокадо вранці, щоб отримати необхідну норму калію і не хвилюватися за повноцінну роботу ШКТ.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти "любить" підшлункова залоза.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини