Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Хитрощі, які допоможуть правильно харчуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Хитрощі, які допоможуть правильно харчуватися

При правильному харчуванні не обов'язково докорінно міняти весь раціон

3 червня 2020, 03:25 comments1472
Поділіться публікацією:

Раціон харчування повинен бути правильно збалансованим, корисним і смачним. Поступово обмежте в своєму меню шкідливі продукти, замінюючи їх здоровою їжею. А ці кулінарні хитрощі допоможуть вам у цій справі.

Хитрощі, які допоможуть правильно харчуватися

Знайдіть заміну солі

Кухонна сіль, яку можна знайти на кожній кухні, негативно впливає на здоров'я. Вона здатна вивести кальцій з організму і затримати воду, приводячи до набряклості і підвищеного тиску. Але прихильники правильного харчування знайшли цього продукту багато корисних аналогів, наприклад, морську сіль, соєвий соус. Додати блюдам незвичайний смак можна і за допомогою рожевої гімалайської солі.

Пюре із запеченої картоплі

Перед відправкою в духовку картоплю чистити не треба: просто загорніть її у фольгу і помістіть в духовку. Коли вона приготується, розріжте її навпіл і ложкою вийміть м'якоть. Ви будете приємно здивовані, але крім користі, таке пюре володіє куди більш ніжним і м'яким смаком.

Готуйте макарони по-новому

Виявляється, і макарони можна зробити набагато кориснішими і при цьому абсолютно не зіпсувати їх смакові якості. Якщо вам дуже подобаються макарони з соусом з м'ясного фаршу, то зробити страву набагато кориснішою допоможе одна проста маніпуляція. Замініть частину м'ясного фаршу подрібненими грибами або пюре з сочевиці. Ситність готового страви при такій заміні не змінитися, а смакові якості страви тільки покращаться.

Додайте горіхи в салати

Сам по собі салат зі свіжих овочів дуже корисний для організму. У ньому зібрано максимальну кількість вітамінів і мікроелементів. Однак і цю страву можна поліпшити. Наприклад, якщо ви полюбляєте салати з сухарями, додайте замість них горіхи або перепелині яйця. З ними страва виходить краще в плані подачі і корисніше за складом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що як прибрати живіт за допомогою правильного харчування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини