Головна Новини Здоров'я наше тіло П'ять літніх звичок, які продовжать вашу молодість
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять літніх звичок, які продовжать вашу молодість

Завдяки цим звичкам ви отримаєте від літа максимум користі

16 червня 2020, 10:45 comments1498
Поділіться публікацією:

Літо можна проводити не тільки приємно, але й корисно. А для цього потрібно проявити бажання і взяти за основу п'ять простих звичок. Які ж із них підтримують організм в тонусі і продовжують молодість?

П'ять літніх звичок, які продовжать вашу молодість

Раннє пробудження

Прокинутися разом з сонцем – звичка, з якої повинен починатися день. Сонячне світло є натуральним джерелом вітаміну D, який відповідає в нашому організмі за процес засвоєння кальцію. Не варто забувати, що промені цілюще впливають на нас вранці з 8-ї до 9-ї години. В інший час вони сильні, і не приносять людині жодної  користі .

Запас вітамінів

Літо — це сезон овочів, фруктів, зелені, ягід, тому не варто втрачати час даремно. Збагатіть організм вітамінами та цінними мікроелементами. Кожен з них грає свою  роль у будівництві та омолодження клітин, тому потрібно намагатися максимально урізноманітнити  літнє меню.

Водний баланс

У спекотну погоду важливо підтримувати водний баланс і пити не менше 2-х літрів води. Така звичка допоможе уникнути зневоднення і поліпшити обмінні процеси. До того ж, вживання рідини допомагає довше залишатися красивими. Вода зволожує шкіру, допомагаючи їй залишатися м'якою, еластичною і чистою.

Плавання

З розбігу в прохолодну воду – думка, яка не покидає протягом усього літа. Це заняття можна вважати справжнім порятунком від виснажливої спеки, а ще сміливо занести у список корисних звичок. Вода робить тіло легшим приблизно втричі,  настільки ж зменшується навантаження на суглоби під час плавання. Цей вид спорту відмінно підходить для вирішення проблем з розтягненнями і сутулістю.

Вечірні прогулянки

Під час піших прогулянок кров починає більш інтенсивно рухатися  судинами, постачаючи у всі органи велику кількість кисню, який сприятливо впливає на весь організм. Ходьба допомагає впоратися з недугами серцево-судинної системи, а також знижує рівень холестерину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички допомагають підтримувати здоров'я щитовидної залози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини