Головна Новини Здоров'я наше тіло Медики назвали найнебезпечніший напій для серця
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали найнебезпечніший напій для серця

Після цього напою підвищується тиск і порушується серцевий ритм

3 червня 2020, 11:35 comments3248
Поділіться публікацією:

Американські вчені провели дослідження і з'ясували, який напій представляє найбільшу небезпеку для роботи серцево-судинної системи.

Медики назвали найнебезпечніший напій для серця

Виявилося, що енергетики, у складі яких є кофеїн, негативно діють на організм, порушуючи роботу серця. В ході учасників експерименту розділили на дві групи. Добровольці з першої групи повинні були протягом години випити один літр енергетиків, а друга група повинна була випити рівну кількість рідини, у складі якої є добавки, але не небезпечні для здоров'я.

Після закінчення дослідження, учасникам вимірювали показники серцевих скорочень і артеріального тиску. У людей, які вживали енергетик, стан здоров'я погіршився порівняно з іншою групою. Цей напій підвищив тиск і викликав порушення в роботі серцево-судинної системи, зокрема аритмію.

Експерти радять відмовитися від енергетиків, тому що крім серця вони ще погано впливають на травлення і нервову систему.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що понизити артеріальний тиск можна за допомогою простого народного засобу. Якого саме читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини