Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як їсти яблука, щоб вони принесли максимум користі
commentss НОВИНИ Всі новини

Як їсти яблука, щоб вони принесли максимум користі

Дієтологи не рекомендують очищати яблука від шкірки

20 червня 2020, 03:25 comments1500
Поділіться публікацією:

Яблуко — це смачний і доступний фрукт, який містить багато вітамінів і цінних речовин, необхідних нашому організму для правильної роботи. Але користь приносить не тільки м'якоть, але і шкірка плоду, тому не слід її очищувати перед вживанням.

Як їсти яблука, щоб вони принесли максимум користі

Відомо, що в яблуках міститься багато вітаміну С, фолієвої кислоти, магнію, заліза, а також клітковини, яка поліпшує роботу травної системи. Людям, які страждають від запорів та інших проблем зі шлунком, рекомендується їсти яблука перед їжею, приблизно за півгодини. Але не варто захоплюватися – для нормалізації травлення досить половинки середнього яблука або одного маленького.

Експерти кажуть, що фрукт необхідно їсти разом зі шкіркою, тоді він принесе максимум користі для здоров'я. Не варто переживати, якщо шкірка яблука натерта воском — її використовують для кращого збереження плодів і більш привабливого вигляду. Але віск використовується харчовий, тому шкоди він не приносить. Проте здатний викликати алергічну реакцію. Якщо це сталося, тоді фрукти краще вживати без шкірки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що буде з організмом, якщо їсти яблука кожен день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини