П'ять зон на тілі, які видають справжній вік жінки

Виявляється, на тілі жінки є кілька зон, які можуть видати справжній вік: що потрібно знати

Багато жінок приховують свій справжній вік, але на тілі є зони, які можуть видавати його неозброєним оком. Що потрібно знати представницям прекрасної статі?

Область перед вухом

Першою ознакою хроностаріння (природного біологічного процесу старіння шкіри) є зморшки та надлишок шкіри у цій ділянці. Експерти кажуть, що це вказує на зміну гормонального фону, який змінює структуру шкіри та SMAS-шар.

Плечі

Провисання м'язів (трицепсів) в області плечей також свідчить про зміну гормонального тла. Річ у тому, що шкіра в цій зоні починає втрачати тонус і стає в'ялою. Щоб цього не трапилося, жінкам радять займатися силовими навантаженнями.

Губи

З віком рельєф та обсяг губ змінюється, а навколо рота можуть з'явитися кисетні зморшки (маленькі вертикальні складки над верхньою та під нижньою губою). Шкіра стає сухішою, а куточки губ опускаються вниз.

Коліна та лікті

Ця зона також здатна видати справжній вік жінки, навіть якщо вона спортсменка. Річ у тому, що шкіра в області суглобів постійно розтягується при згинанні та розгладжується при випрямленні. А ще шкіра із віком втрачає свій тонус.

Нагадаємо, багато людей, напевно, відчувають, що їхній внутрішній стан не відповідає календарному віку, і навпаки. Вчені знайшли пояснення цьому факту та підказали, як можна зменшити свій біологічний вік.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені з'ясували, як зберегти м'язи у похилому віці.

Читайте також, що британські вчені в ході масштабного дослідження з'ясували, який вік жінки вважається найкрасивішим.