На цьому тижні Землю накриє магнітна буря

Очікується магнітна буря середньої сили

Землю накриє магнітна буря. Про це повідомляє видання УНІАН.

Як стало відомо, в п'ятницю, 17 вересня нашу планету накриє магнітна буря середньої сили. Відзначається, що сонячна активність в цей день буде не дуже сильною.

Інші бурі в цьому місяці поки не передбачаються. Наступний сплеск активності нашого світила слід очікувати шостого жовтня.

Прогноз магнітних бурь на такий термін може бути не точним і може змінитися з плином часу.

Для довідки: найсильніше вплив магнітних бур відчувають метеозавісівмие, вагітні та люди похилого віку. У дні підвищеної сонячної активності ці люди можуть відчувати такі симптоми, як головний біль, нудота, болі в спині і суглобах, запаморочення, загострення хронічних захворювань і підвищення температури тіла.

Щоб зменшити вплив бур на свій організм в такі дні рекомендується дотримуватися здорового способу життя і більше проводити часу на вулиці.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що дієтологи розповіли, яким повинен бути правильний сніданок. Фахівці розповіли чому не слід пити каву занадто часто, а також про те, які продукти можуть викликати почуття роздратування і втоми. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що житель Буковини розповів, як йому вдалося перемогти "Дельту". Кілька днів чоловік був без свідомості, два тижні перебував у реанімації на апараті ШВЛ. За словами буковинця, він знову ніби на світ народився. Може вільно дихати, спілкується з членами сім'ї. Детальніше про це читайте в нашій статті.