Що потрібно встигнути зробити до пологів кожній майбутній мамі

Корисні та веселі плани на третій триместр вагітності - що необхідно встигнути зробити до дня народження малюка

Повалятися під ковдрою

Почніть зі смачного сніданку в ліжко, перш ніж перейти до марафону з прання, прибирання та бігу по магазинах. Користуйтеся моментом поніжитися в ліжку зі своїм партнером, тому що дуже скоро це зміниться.

Зробити що-небудь з друзями

Ви разом можете зайнятися приготуванням вишуканої їжі, в'язати або записатися на онлайн-семінар - все, що вам буде завгодно, щоб добре провести час із подругами.

Зробити альбом про свою вагітність і щасливі моменти

Якщо ви в останній раз брали у руки камеру під час медового місяця, прийшов час відобразити найважливіші місця і моменти. Надрукуйте знімки з вашим чоловіком і сім'єю, а також фотографії вашого вагітного животика, ваші діти будуть любити дивитися фотографії молодих мами й тата.

Подивитися старий фільм

Влаштуйте вечір старого кіно у себе вдома, зручно розташувавшись на дивані з улюбленою комедією і поп - корном.

Скласти контрольний список ресторанів

Швидше за все, у вас і вашого партнера є кілька улюблених кафе в місті. Зараз саме час скласти список своїх фаворитів і провести суботні вечори, насолоджуючись улюбленими стравами з доставкою додому.

Написати смішний лист майбутній дитині

Згадайте свої кумедні історії, пов'язані з вагітністю, сни, які ви бачили в очікуванні малюка і багато іншого. Ваша дитина знайде це дуже веселим, коли їй виповниться 10 років. Запишіть свої спогади на аркуші паперу, доповніть картинками або фотографіями, вкладіть лист в конверт і підпишіть "Відкрити у 2031 році".

Раніше "Коментарі" писали про підтримку під час пологів - поради для татусів