Який напій здатний захистити від трьох хвороб

Експерти розповіли про корисні властивості чаю улуна, які захищають організм від розвитку трьох захворювань

Чай є одним з найбільш смачних і корисних напоїв, тому що містить цінні для організму речовини. Є різні види чаю й експерти рекомендують звернути увагу на ароматний улун.

Вчені відзначають, що цей вид чаю називають еліксиром молодості та здоров'я, тому що в його складі міститься велика кількість антиоксидантних речовин, які запобігають старінню і пошкодженню клітин. Світлі сорти напою допомагають нормалізувати рівень холестерину в крові, а також покращують стан судин. Так, від яких трьох захворювань захищає цей чай?

Контроль діабету 2 типу

Американські вчені довели, чай улун в поєднанні зі звичайними гіперглікемічними препаратами може збалансувати рівень цукру в крові й запобігти його різким скачкам.

Протиракові властивості

У складі чаю багато поліфенольних сполук, які допомагають нейтралізувати дію вільних радикалів в організмі. Експерти також кажуть, що регулярне вживання напою здатне пригнічувати ріст ракових клітин.

Від стресу

Японські вчені довели, що чай улун істотно знижує стрес і занепокоєння, а все через тих же поліфенолів, якими він багатий.

Нагадаємо, медики рекомендують збагатити свій раціон томатним соком, тому що цей напій володіє багатьма корисними властивостями, зокрема очищає організм від токсинів і знижує холестерин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, щоб налагодити роботу імунної системи, не страждати від застуди й нежиті з настанням холодів, багато лікарів рекомендують вживати напої для підвищення імунітету.

Читайте також, який напій п'ють супермоделі, щоб бути стрункими.