Як в салоні. Психологи розповіли, як доглядати за волоссям восени

Головні вороги волосся восени - підвищена вологість, холодний вітер і сухе повітря в приміщеннях.

За словами експертів, восени волосся вимагають максимального захисту, адже локони стають особливо чутливими.

Головні вороги волосся восени - підвищена вологість, холодний вітер і сухе повітря в приміщеннях. Якщо волосся пористі або пошкоджені, будь-яка зачіска втрачає форму в лічені хвилини.

Локони можуть почати сильно пушіться, збільшуватися в об'ємі або, навпаки, ставати тонкими і електризуватися. Осінній догляд за волоссям повинен починатися з доброго зволоження - зволожене волосся більш гладкий, тому менше вбирає вологу з повітря і зберігає свою первісну форму. Спеціальні сироватки для шкіри голови допоможуть поліпшити кровообіг і запобігти сезонне випадання волосся. Також необхідно ретельно захищати волосся від перепадів температур, в чому відмінно допоможуть спеціальні масла і креми. Наносити їх краще після миття. Також раз на тиждень фахівці радять робити зволожуючу маску для волосся носити головні убори, які захищають волосся від холоду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, експерти розповідають, що іноді випадання волосся може бути пов'язано з певними часовими явищами. Наприклад, у вас змінився спосіб життя або не підійшов новий шампунь, або ж потрібно підібрати правильні додаткові кошти.