Як продовжити молодість: перераховано чотири способи

Ці способи допоможуть поліпшити стан здоров'я

Мабуть, всіх цікавить питання, як можна зберегти молодість. Насправді все просто, важливо лише правильно стежити за своїм організмом. Геронтолог Володимир Хавінсон назвав чотири простих способи, які в цьому допоможуть.

За словами фахівців, все залежить не тільки від зовнішніх факторів, а й від власних рішень. Якщо хочете продовжити молодість і збільшити тривалість життя тоді варто обмежити в раціоні жирну і калорійну їжу, приділяти більше часу фізичній активності, відмовитися від куріння і вживання алкогольних напоїв. Все досить просто, але багато людей чомусь ігнорують ці правила.

Геронтолог зазначив, що важливу роль відіграє правильне харчування, тому відмовтеся від шкідливих продуктів і збагачуйте організм вітамінами, яких багато в овочах та фруктах. Також виключіть нікотин і спиртні напої. При чому, останній пункт особливо важливий для тих, хто правда хоче зберегти свою молодість.

За словами Володимира Хавінсона, часте вживання алкоголю шкодить організму і сприяє передчасному старінню. Алкоголь діє на наші внутрішні органи як отрута. У маленьких дозах з ними ще можна впоратися, а от у великих - вже проблематично.

Нагадаємо, що американський фахівець Френк Ліпман розповів, які прості правила допоможуть зміцнити організм і тим самим збільшити тривалість життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що медики визначили продукт, який продовжує молодість. Виявилося, що це базилік - не тільки популярна приправа до страв, а й лікарська рослина, яка володіє корисними для здоров'я властивостями.