Як поліпшити зір за 3 хвилини: лікар назвав спосіб

Поліпшити зір можна за допомогою простої гімнастики

На погіршення гостроти зору впливають безліч чинників - від спадковості до повсякденних звичок. Але можливо запобігти цьому процесу. Для цього достатньо приділяти простим вправам по 3 хвилини в день.

Офтальмолог з Японії Руї Хірамацу запропонував методику, за допомогою якої можна поліпшити гостроту зору, без будь-яких операцій. Лікар сказав, що кожен день потрібно по 3 хвилини розглядати зображення, які називаються "Плями Габора". Вони оптимально стимулюють частину мозку, яка відповідає за зір, і є "єдиним методом ув світі, ефективність якого науково доведена".

Тобто, потрібно кожен день розглядати шаблони з малюнками, в яких потрібно шукати відмінності. На виконання цієї методики потрібно всього 3 хвилини, але зате через два тижні вже буде видно результат. За словами фахівця, помітні поліпшення гостроти зору наступають через місяць.

Також для зору лікар рекомендує додати у свій раціон шпинат. Цей продукт, як з'ясували американські дослідники, містить багато вітамінів і речовин, зокрема зеаксантин. Цей пігмент знижує ризик розвитку вікової макулярної дегенерації, що веде до помутніння зору, а також є профілактикою катаракти.

Нагадаємо, для того, щоб трохи поліпшити стан ваших очей, можна спробувати виконувати при необхідності кілька простих вправ. Яких саме, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що доктор Євген Комаровський розповів про вплив чорниці на організм, зокрема про її користь для зорової системи. Він стверджує, що за допомогою чорниці неможливо поліпшити якість зору.