Синя цибул - омолоджує і допомагає боротися з раком
Сучасна наука давно веде вивчення різних способів боротьби з онкологічними захворюваннями
Іспанський лікар Оділь Фернандес настійно рекомендує вживати синю цибулю в розпал епідемії. Про це повідомляє kubnews.ru.
Як з'ясувалося, синя цибуля кардинально відрізняється від звичайного за хімічним складом. Причому, найбільш багаті вітамінами його зовнішні лусочки. Навіть при термічній обробці всі його корисні властивості зберігаються.
Згідно з дослідженнями, синя цибуля містить велику кількість антиоксидантів, завдяки чому надає омолоджуючу і протиракову дію, благотворно впливає на процеси регенерації тканин і перешкоджає передчасне відмирання клітин. Його антоціани допомагають нейтралізувати запальні процеси, Також він має антигістамінний і противірусний ефект. Крім цього, що містяться в такому цибулі сірчані сполуки стимулюють вироблення амінокислот, що очищають організм від токсинів.
Нагадаємо, зимою, найчастіше, людині не вистачає вітамінів. Недолік сонця, фруктів можна заповнити вживаючи в зимовий час брусницю. У зимовий період експерти рекомендують регулярно вживати брусницю. Ягода вважається однією з найбільш корисних. В її складі є, вітаміни групи A, В, С, РР, залізо, марганець, флавоноїди, дубильні сполуки. Всього 100г ягід покривають добову потребу людини у вітамінах та мікроелементах. Брусниця має імуностимулюючу та протизапальну дію. Її регулярне вживання благотворно впливає на профілактику освіти склеротичних бляшок в судинах, впливає на збудників інфекційних захворювань, знижує ризик розвитку раку і зменшує показники артеріального тиску.
Крім цього, брусниця має сильну сечогінну дію і нормалізує обмін речовин. Особливо цінне її властивість - брусниця сприяє зниженню зайвої ваги.