Результат перевершив всі очікування: жінка стала фітнес-моделлю в 74 роки

Її історія підкорила мережу

У свої 74 роки Джоан Макдональд підкорила соціальні мережі, ставши фітнес-моделлю. Досягти такого чудового результату їй допомогла власна дочка. Про це пише видання 24tv.

Жінка зізнається, що протягом довгих років свого життя вела малорухливий спосіб життя і любила з'їсти щось шкідливе. Тоді дочка, яка працювала тренером у тренажерному залі, вирішила підключитися і виправити ситуацію. Вона купила мамі абонемент в зал, і після першого заняття почалося кардинальне перевтілення жінки. Джоан настільки сподобалося тренуватися, що вона з великим задоволенням відвідувала всі тренування. А після того, як побачила перші відчутні результати, вирішила не зупинятися на досягнутому.

Крім нового спортивного тіла, жінка отримала популярність в соціальних мережах. На своїй сторінці вона розповідає про тренування, і радує підписників свіжими фотографіями.

Також Джуліан поділилася з аудиторією потаємним: останньою краплею, щоб переглянути свій спосіб життя, стала смерть її матері.


"Останньою краплею було те, що моя власна мати захворіла і померла, а лікар збільшив мені дозу серцевих ліків. Тоді моя дочка в останній раз попросила мене приєднатися до її групи схуднення, і я погодилася", - ділиться пенсіонерка.

Тепер Джоан Макдональд і сама стала мотивувати багатьох людей, закликаючи їх постійно продовжувати роботу над собою і не боятися труднощів. Спотерігаючи за своїми щоденними успіхами, ви більше не захочете повернутися до старого способу життя, впевнена вона.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дієтолог розповіла, як зробити спорт стилем свого життя.