Названо звички, які руйнують серце

Від них краще позбутися!

У самого важливого органа в нашому тілі не буває вихідних або відпустки, тому порушення правильної роботи серця негативно позначається і на всіх інших процесах. Дослідження, яке було опубліковано в в Annals of Internal Medicine, показало від яких звичок краще відмовитися, щоб зберегти серце здоровим. Про це пише видання newsyou.info

Довге сидіння на одному місці. Вчені цього дослідження виявили, що сидіння (без необхідної кількості фізичного навантаження) підвищує ризик серцево-судинних захворювань на 14 відсотків. А також збільшує ризик передчасної смерті на 40 відсотків.

Надмірне вживання червоного м'яса. Існує нерозривний зв'язок між підвищеним споживанням червоного м'яса і підвищеним холестерином в крові, що веде до захворювань серця.

Відсутність піших прогулянок. Щоб уникнути серцево-судинних захворювань, необхідно мінімум півгодини прогулянки на свіжому повітрі.

Зловживання солодким. Вчені даного дослідження також виявили, що люди, які близько 20 відсотків калорій отримують з цукрів, мають більш високий ризик смерті від серцево-судинних захворювань.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим корисний гранат для здоров'я та імунітету