Медики розповіли, як швидко розпізнати гастрит

Медики розповіли, як швидко розпізнати гастрит

Захворювання шлунка - одне з найбільш неприємних захворювань. Травлення впливає на організм людини в цілому. При хворобі людина не може нормально харчуватися, у нього хворобливі напади після їжі. До того ж доводиться сидіти на постійній дієті у запобігання шлункових кольок. Гастрит - це запалення шлунка, і важливо знати кілька швидких ознак. Як його розпізнати.

Медики розрізняють гострий гастрит і хронічний гастрит.

Кожен з них може привести до кровотечі і великої виразки. Основні причини гастриту:

Гострий гастрит може бути викликаний інфекціями, токсичними пошкодженнями, надлишком ацетилсаліцилової кислоти, харчовою алергією, нирковою недостатністю або печінковою недостатністю, шоком і стресом. Хронічний гастрит часто є результатом зловживання алкоголем, тривалого застосування ацетилсаліцилової кислоти або нестероїдних протизапальних препаратів і застосування при захворюваннях суглобів і болю різного походження. Ранні симптоми гастриту:

- відчуття ситості або болю в животі

- нудота блювота

- печія

Будь-який з цих симптомів - привід звернутися до лікаря.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на перший погляд, може здатися, що гастрит - нешкідлива недуга, але, якщо його не лікувати і не стежити за своїм способом життя, він призведе до серйозних проблем зі здоров'ям. Що може загострити захворювання? Недостатнє вживання води Контролюйте свій водний баланс, щоб організм не був зневоднений. Річ у тому, що вода допомагає нормалізувати рівень кислотності в шлунку, тим самим полегшуючи симптоми запалення. Але не потрібно пити воду через силу, встановіть для себе норму - 1 або 1,5 л води в день і намагайтеся її дотримуватися.