Яка процедура допоможе зупинити випадання волосся

Сертифікований дерматолог Марина Турегано назвала простий засіб, який допоможе зупинити випадання волосся

Багато дівчат скаржаться на проблему надмірного випадання волосся, і тут важливо не лише визначити причину, чому це відбувається, а й підібрати правильний метод лікування. Дерматолог Марина Турегано розповіла, за допомогою якої процедури можна зміцнити структуру волосся.

Фахівець зазначила, що зупинити випадання волосся можна, використовуючи розмарин – лікарську рослину, яка стимулює ріст волосся. Але використовувати траву для шкіри голови потрібно систематично, якщо хочете отримати бажаний ефект.

Дослідження, проведене у 2015 році, показало, що ефірна олія на основі розмарину допомагає зміцнити волосся і зупинити його випадання. І при цьому рослина не провокує шкірний зуб та інші побічні дії.

Експерт рекомендується додати до шампуню кілька крапель олії розмарину, нанести його масажними рухами на шкіру голови й залишити приблизно на 3-5 хвилин. Після цього волосся потрібно ретельно помити та нанести звичайний кондиціонер.

Оскільки розмарин має протизапальні та протигрибкові властивості, ця процедура також мінімізує симптоми лупи. Для цього слід об'єднати кілька крапель олії з шампунем проти лупи.

Нагадаємо, що коронавірусне захворювання завдає великої шкоди організму людини, також від цього страждає волосся. Вони втрачають блиск, свій гарний колір та пружність і починають випадати. Чому так відбувається?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в сучасному світі досить легко знайти засіб від облисіння, проте не всі вони можуть виявитися реальними. Тому вчені знайшли природний засіб: олія шипшини виявилася безпечною, доступною та ефективною зброєю проти випадіння волосся.