Вчені назвали найкращий природний засіб від випадіння волосся

Виявляється, ріст волосся залежить від здоров'я їх коренів

У сучасному світі досить легко знайти засіб від облисіння, однак не всі вони можуть виявитися реально дієвими. Тому вчені знайшли природний засіб: масло шипшини виявилося безпечною, доступною та ефективною зброєю проти випадіння волосся, передає видання lenta.

Вчені провели дослідження, яке показало, що шипшина дійсно є потужним засобом, що сповільнює процес випадіння волосся. І ще один величезний її плюс полягає в тому, що вона робить волосяний покрив густіше і прискорює ріст волосся.

Лікар-трихолог Лана Богдаєва впевнена, що ріст волосся безпосередньо залежить від здоров'я коренів, які можна зміцнити за допомогою цього натурального засобу. У складі масла шипшини є вітамін С, лікопін і жирні кислоти, які позитивно впливають на волосся.

Експерти встановили, що сполуки з екстракту шипшини можуть стабілізувати клітинні мембрани еритроцитів, що є дуже корисним для шкіри голови. Тому вони радять купувати косметичні засоби, у складі яких є цей компонент, щоб незабаром побачити позитивні зміни.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, здорова шкіра і волосся: які рослини повинні бути в кожному домі.