Названо найкорисніші фрукти, які захистять ваші легені взимку

Експерти перерахували фрукти, якими слід запастися з приходом холодів

Фахівці перерахували фрукти, без яких нам ніяк не обійтися взимку. Тому що високий вміст в них вітаміну С - це найкращий захист від запалення в холодну пору року.

Так, на даному етапі вчені поки не підтвердили, що вітамін С допоможе побороти Covid-19, але високий вміст аскорбінової кислоти в продуктах допоможе зміцнити імунітет. А значить, убезпечить наш організм від різних респіраторних захворювань.

Лікарі заявили, що взимку потрібно їсти якомога більше апельсинів, тому що в їх складі є антиоксиданти, які допомагають боротися із запальними процесами. Крім того, в цьому фрукті також міститься багато клітковини, яка позитивно впливає на загальний стан нашого здоров'я.

Ще один не менш корисний фрукт - це гуава. Речовини, які в ньому містяться, покращують процес метаболізму.

А ось якщо ви будете регулярно їсти гранат, то покращиться не тільки загальний тонус, але й віруси стануть для вас менш страшними, тому, що це відмінний засіб для боротьби з ними. Корисним джерелом корисних речовин, що додадуть вам сил і енергії є ківі. А у винограді містяться сполуки, які допомагають виводити з організму токсини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, вчені спростували популярний міф про їжу.