Які продукти заважають вам отримати плаский живіт

Ці продукти сприяють набору зайвої ваги

Багато хто намагається до літа привести свою фігуру до ладу, але крім фізичної активності потрібно ще переглянути свій раціон і виключити з нього продукти, які заважають отримати плаский живіт. Що це за продукти?

Солодка газована вода

Відмовтеся від солодких газованих напоїв, тому що в їх складі дуже багато цукру, барвників, підсолоджувачів та інших штучних добавок, які не тільки впливають на внутрішньочеревний жир, але і шкодять всьому організму. Газована вода викликає метеоризм і інші порушення травлення, а також підвищує цукор в крові та збільшує об'єм талії.

Перероблене м'ясо

М'ясо з раціону виключати не варто, адже воно - цінне джерело білка, який потрібен для енергії та бадьорості. А ось перероблене м'ясо зовсім інша справа. Ковбаси, сосиски та м'ясні консерви негативно діють на організм, і на процес схуднення в тому числі.

Алкоголь

Якщо ви будете захоплюватися алкогольними напоями, зокрема пивом, то навряд чи вам вдасться роздобути плаский живіт. У великому келиху вина цукру стільки ж, як в порції морозива, а в 500 мл сидру - як в пончику. А ще алкоголь посилює апетит і змушує вас споживати більше калорій.

Смажена їжа

Звичайно ж, при схудненні смажена їжа виявляється під забороною, тому що в ній багато масла, жиру, холестерину. А з таким набором домогтися плоского живота буде важко. Спробуйте запікати або тушкувати їжу, так користі буде набагато більше.

Пшеничний хліб

Дієтологи рекомендують обмежити в харчуванні прості вуглеводи, так що замініть пшеничний хліб і здобні вироби на житній або вівсяний - ви відразу помітите різницю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в яких продуктах міститься багато глютену.