Які продукти вважаються найздоровішими

ТОП-5 продуктів, які входять число найкорисніших на планеті

У число продуктів, що приносять здоров'ю величезну користь, може виявитися навіть та їжа, яку ви вживаєте щодня, але просто не замислювалися про те, скільки в ній корисних речовин і вітамінів. Ми розповімо вам про п'ять продуктах, які вважаються найкориснішими на Землі.

Крім звичних овочів і фруктів, які сповнені вітамінами, ми розповімо про інші не менш корисні продукти, що, напевно, є в холодильнику у кожного.

1. Яйця

Яйця можуть бути найпростішим, дешевим і універсальним способом збільшити споживання білка. Крім простого збільшення добової кількості білка, кожне яйце з 85 калоріями містить цілих 7 грамів будівельника м'язів! Яйця також зміцнюють ваше здоров'я: вони багаті амінокислотами, антиоксидантами та залізом.


2. Арахісове масло

Хоча вживання занадто великої кількості арахісового масла може завдати шкоди вашій талії, стандартна порція з двох столових ложок забезпечує потрібну дозу білка для нарощування м'язової маси та корисних жирів.


3. Цілозерновий хліб

Не весь хліб - це вуглеводна бомба, яка може зруйнувати ваші цілі зі зниження ваги. Цей багатий живильними речовинами хліб багатий білком, корисними зернами та насінням, такими як ячмінь і просо.


4. Сушені томати

Помідори багаті антиоксидантом лікопіном, який, як показують дослідження, може знизити ризик раку сечового міхура, легенів, простати, шкіри та шлунку, а також знизити ризик ішемічної хвороби серця. Всього одна чашка висушеної на сонці дасть вам 6 грамів насичує білка, 7 грамів клітковини та 75 відсотків від добової норми калію, який необхідний для здоров'я серця і відновлення тканин. Вони також багаті вітамінами А і К.


5. Кеш'ю

Кеш'ю - хороше джерело білка, фосфору, магнію, кальцію і міді. Магній може похвалитися безліччю переваг для здоров'я, таких як допомога вашому тілу в полегшенні різних станів, таких як запори, безсоння, головні болі та м'язові спазми, а також регулювання імунної системи та підтримка функцій мозку. Вони також містять велику кількість біотину, який допоможе зберегти ваше волосся блискучим.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що дієтологи назвали кращі добавки для боротьби зі старінням, а також про те, які продукти знімають запальний процес в організмі.