Які напої потрібно пити вранці для зниження ваги

Експерти розповіли, які напої треба вживати вранці, щоб схуднути та поліпшити самопочуття

Якщо хочете привести своє тіло в форму, тоді важливо приділяти увагу не тільки фізичній активності, але і раціону. Експерти розповіли, які напої, випиті з ранку, допоможуть швидше позбутися від зайвих кілограмів.

Починати ранок можна зі склянки води з додаванням фенхелю (кропова вода). Для цього змішайте 1 чайну ложку насіння фенхелю з водою і залиште настоюватися на всю ніч. Процідіть напій перед вживанням. Експерти кажуть, що він покращує метаболізм і допомагає організму виводити зайву рідину.

Другий напій, який сприяє схудненню - лимонна вода. Встаньте вранці, налийте в стакан звичайної води, додайте туди скибочку лимона і можна 1 чайну ложку меду. Цей напій сприяє прискоренню роботи травної системи та розщеплює жири.

Також вранці можна випити зелений чай. Залийте чай разом з листям м'яти гарячою водою і настоюйте протягом декількох хвилин. Напій м'яко пригнічує апетит, знижуючи рівень цукру в крові.

І четвертий напій - вода Джира. Додайте 1 чайну ложку Джира в стакан води та залиште на ніч. Процідіть напій і вживайте з ранку. Він допомагає травленню і виділяє ферменти, які допомагають розщеплювати цукру, жири й вуглеводи, зберігаючи здоров'я кишківника.

Нагадаємо, що біг - найдоступніший і універсальний вид фізичної активності, який позитивно діє на весь організм, підвищуючи його витривалість. Але чи можна схуднути за допомогою одного бігу і скільки повинно тривати тренування?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти назвали три види чаю, які допоможуть позбутися від зайвих кілограмів.