Які два продукти запобігають випаданню волосся

Вчені в ході дослідження з'ясували, які продукти допоможуть запобігти алопецією - випаданню волосся

І жінки, і чоловіки часто стикаються з такою проблемою, як випадання волосся. І причини такого процесу бувають різні. Але як йому запобігти? Вчені з'ясували, що допоможуть в цій справі два продукти.

Як повідомляє видання Еxpress, кожен день ми втрачаємо близько 50-100 волосинок, і це нормальний фізіологічний процес, оскільки відбувається оновлення волосяних фолікулів. Але, якщо волосся почало випадати часто й у великій кількості, значить в організмі відбувся якийсь збій і потрібно вживати заходів, інакше це загрожує облисінням.

Дослідники з'ясували, що запобігти випаданню волосся може сульфорафан - органічна сполука, яка міститься в броколі та цвітній капусті. Ця речовина і може стати альтернативою фармакологічного лікування. Експерти рекомендують частіше додавати ці продукти в раціон, тому що вони не тільки допоможуть прискорити зростання волосся, але і принесуть користь всьому організму.

Дослідники з південнокорейської компанії відзначили, що сульфорафан майже на 7% збільшив кількість волосків у учасників експерименту, які страждають алопецією.

Нагадаємо, проблема появи сивого волосся турбує як чоловіків, так і жінок. І відбуватися вона може через різні причини. Медичний консультант і лікар Парвіндер Сагу розповів, дефіцит якого вітаміну може спровокувати посивіння волосся.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що осінні б'юті-промахи можуть негативно позначитися на здоров'ї волосся, адже наш організм відчуває стрес при різкій зміні погоди. Які ж помилки в догляді за волоссям ми робимо практично кожен день?