Як їсти те, що хочеться і не поправлятися: відповідає дієтолог

Вона назвала кілька ключових правил

Навіть якщо щоденний раціон харчування правильний і повноцінний, все одно хочеться побалувати себе якимись не зовсім корисними продуктами. Дієтолог Ольга Усенко розповіла, як іноді дозволяти собі щось заборонене, не завдаючи шкоди власному здоров'ю. Про це пише видання newsyou.

Спеціаліст впевнена в тому, що якщо все робити правильно, то можна уникнути небажаних наслідків для своєї фігури. Потрібно всього лише знати кілька маленьких секретів.

Перше - те, що не дуже корисне, ми їмо до 16.00, а краще до обіду. Це оптимальний час, тому що добре працює система травлення, і є достатньо часу, щоб витратити з'їдені калорії.

Друге - в день, коли ми їмо щось шкідливе, краще відмовитися від каш і хлібця на сніданок. Він повинен бути легким і білковим, каже дієтолог.

Третє - коли ми з'їдаємо черговий некорисний продукт, то тепер повинні пройти не 10 000 кроків (як це належить), а хоча б аж 13 000, щоб витратити калорії.

Четверте - "вкусняшки" експерт радить їсти не на голодний шлунок, а на повний. Тому обов'язково спочатку з'їжте який-небудь салат, а тільки потім беріться за все інше.

П'яте - п'ємо достатню кількість води і не їмо за кілька годин до сну.

Ці прості хитрощі дозволять з'їсти те, що вам хочеться, не переживаючи за свою фізичну форму і здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дешево, але корисно: які продукти варто додати в свій раціон.