Від яких "шкідливих" продуктів не варто відмовлятися

Експерти назвали продукти, які не варто виключати зі свого раціону, попри те, що їх вважають шкідливими

Деякі продукти ми обмежуємо або повністю виключаємо з раціону, тому що впевнені в їх шкідливості. Але може є винятки? Дієтологи розповіли, які продукти можна собі іноді дозволяти.

Морозиво

Йдеться про морозиво, в якому міститься мало цукру і ніяких барвників. Тоді воно перетворюється в дуже навіть корисний продукт. У якісних ласощах містяться різні вітаміни, а також кальцій і фосфор, які сприяють зміцненню кісток.

Згущене молоко

Експерти радять звертати увагу на склад згущеного молока. У ньому має бути тільки молоко і цукор, без рослинних жирів. Тоді можна собі дозволити пару ложок в день цього смачного десерту.

Пальмова олія

Зрозуміло, не та, яка входить до складу випічки та інших кондитерських виробів - від неї лікарі як і раніше радять відмовитися. Йдеться про ту олію, яку можна додавати в салати та інші страви холодною. Саме вона дуже корисна. У її складі є важливі сполуки, здатні поліпшити роботу серцево-судинної системи.

Сало

Виявляється, що 30 грамів сала в день дуже корисно для нашого організму. Цей продукт допомагає знизити "шкідливий" холестерин, а також зміцнює імунну систему. Крім того, в салі високий вміст вітамінів A, E і D, яких нам зазвичай дуже не вистачає.

Нагадаємо, що позбутися від зайвих кілограмів - завдання непросте, але здійсненне. Головне - переглянути свій раціон і виключити з нього певні продукти, які непомітно сприяють набору зайвої ваги. Що входить у цей список?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які корисні продукти більшість людей вживає не зовсім правильно.