Терміново до раціону: які продукти спалюють жир на животі

Дієтолог Дженаед Броделл розповів, якими продуктами потрібно збагатити раціон, якщо хочете позбавитися вісцерального жиру на животі

Щоб усунути вісцеральний жир, який утворюється навколо органів, потрібно переглянути свій раціон і зайнятися фізичними вправами. Дієтолог Дженаед Броделл розповів, які продукти сприяють його спалюванню на животі.

Жирна риба

Експерт радить додати в меню жирні сорти риби, наприклад, лосось, сардини або оселедець, тому що вони багаті на ненасичені жирні омега-3 кислоти, які мають кардіозахисні властивості. Часте вживання риб'ячого жиру також запобігає запаленню та знижує стрес, який є однією з причин набору зайвої ваги.

Квасоля

Боби містять багато клітковини, яка прискорює метаболізм і покращує травлення, забезпечуючи тривалий час почуття ситості. Тому регулярно вживайте квасолю, сочевицю, оскільки вони низькокалорійні та корисні для здоров'я.

Яйця

У яйцях міститься багато білка, який дарує відчуття ситості. Але краще вживати їх у вареному вигляді та з'їдати на сніданок разом з авокадо та шматочком сиру.

Йогурт

Фахівець зазначив, що у схудненні допомагає натуральний йогурт, без зайвих добавок, тому що в ньому є корисні бактерії, які допомагають нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту та позбавитися вісцерального жиру.

Авокадо

Ще один продукт з великим списком корисних властивостей, куди входить спалювання жиру в області живота. Вчені з'ясували, що авокадо справді допомагає зменшити обсяг талії, але це стосується лише жінок. Такий ефект у чоловіків виходячи з результатів експерименту не спостерігався.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що доктор медичних наук Кортні Д'Анджело назвала напій, який ефективно спалює жир у ділянці живота.