П'ять продуктів, з якими вага знижується швидше

Дієтологи назвали продукти, які варто додати в свій раціон, тому що зайва вага з ними знижується швидше

Якщо хочете позбутися від зайвих кілограмів, то для цього необов'язково голодувати й сідати на жорсткі дієти, адже таким чином ви робите своєму організму тільки гірше.

Дієтологи назвали продукти, які потрібно додати в раціон тим, хто хоче швидко скинути вагу.

Сардини

Експерти рекомендують вибирати сардини, приготовані з додаванням рослинної, а не оливкової олії. У цьому випадку на вашому столі буде страва, багата нежирним білком, кислотами омега-3, а також рослинними ненасиченими жирами, які стимулюють обмін речовин і процес спалювання жиру.

Насіння чіа

Це новий суперфуд, який стрімко набирає популярність. Дієтологи радять додавати насіння чіа в салати, ранкові йогурти, тому що в їх складі велика кількість вітамінів і мінеральних речовин, які сприяють схудненню.

Яйця

У складі яєць багато білка, який зберігає почуття ситості на тривалий час і стримує від надмірних перекусів.

Експерти кажуть, що для переробки яєць потрібно по-справжньому багато енергії, тому ви почнете ефективніше втрачати зайву вагу.

Темний шоколад

Кілька шматочків темного шоколаду варто з'їдати щодня: він дуже корисний завдяки особливим антиоксидантам, які входять до складу какао бобів. Всього за тиждень регулярного вживання темного шоколаду ваш обсяг талії може скоротитися на цілий сантиметр.

Перець чилі

У цей список також потрапив перець чилі, адже він є хорошим жироспалювачем.

Дослідники довели, що регулярне вживання цього овоча знижує ризик серцевих захворювань, пригнічує апетит і прискорює метаболізм.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який продукт може перекреслити усі зусилля в схудненні.