П'ять органічних продуктів, на яких не можна заощаджувати

Експерти розповіли, на яких органічних продуктах не слід економити, заради свого здоров'я

Біопродукти - це продукти, які виробляються без використання досягнень хімічної промисловості, мінеральних добрив і пестицидів. Такі продукти поступово завойовують популярність, але залишаються досить дорогим задоволенням. Експерти розповіли, на яких органічних овочах краще не економити.

Листовий салат

У листовому салаті може накопичуватися з Грунту багато шкідливих речовин, а для більшості людей цей продукт асоціюється з правильним і здоровим харчуванням, тому на ньому краще не економити. Для отримання максимальної користі вибирайте фермерський салат.

Полуниця

Одна з найбільш корисних, але не дешевих ягід. Експерти кажуть, що полуниця швидко вбирає в себе пестициди, які при попаданні в організм можуть сильно нашкодити здоров'ю. Саме тому краще не економити на якості ягоди.

Помідори

Помідори краще купувати органічними, адже чим тонше в них шкірка, тим більше шкідливих речовин вбирає в себе плід. З метою збереження здоров'я овоч краще купувати у перевірених виробників.

Банани

Ці фрукти варто купувати, якщо на них є позначка "еко", тому що на ринку з'являються генномодифіковані сорти, які просто не здатні самостійно протистояти паразитам, а значить, потребують постійного застосування пестицидів, а вони накопичують в плоді.

Кукурудза

З кукурудзою така ж історія, як і з бананами. Якщо хочете убезпечити себе і зберегти своє здоров'я, переходьте на екологічно чистий овоч, вирощений природним шляхом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які бюджетні продукти підійдуть для правильного харчування.