Названо чай, який допоможе схуднути

Якщо вам хочеться до літа скинути кілька зайвих кілограмів, додайте у свій раціон лимонний чай

Про користь різних чаїв ходять мало не легенди. Чорний, зелений, білий, фруктовий — улюблений гарячий напій мільйонів має різні види. Деякі із них навіть можуть допомогти при схудненні, повідомляє The Health Site.

Будь-який чай ідеально підходить для людей, котрі намагаються скинути "зайві боки". Все тому, що в цьому напої не міститься зайвих калорій. Однак лимонний чай при схудненні і зовсім незамінний.

Як відомо, в цьому напої завдяки лимону міститься чимало вітаміну С. Багатий цей напій і на розчинну клітковину. Якщо вживати подібний напій, ви довше будете відчувати ситість. А ще лимонний чай допоможе організму очиститися від багатьох токсинів, які накопичилися всередині.

Також окремі складові чаю будуть стимулювати прискорення метаболізму. Це допоможе швидше переробляти їжу, яку ми вживаємо, в енергію для подальшої денної активності.

Якщо ж до лимонного чаю додати ще й мед, то це допоможе не підвищувати рівень цукру в крові. При цьому кількість поживних речовин тільки збільшиться.

Найчастіше такий напій готують із розсипного чаю. Залийте наявну в будинку заварку окропом, дайте настоятися кілька хвилин, а після додайте свіжий лимонний сік і цукор. Після цього слід все гарненько перемішати і процідити.

Пити такий чай можна як гарячим, так і холодним. Додавання цукру є опціональним. Якщо ж ви не просто підтримуєте організм, а дійсно хочете схуднути, то краще замінити його медом. Пити більше двох склянок на день не рекомендується.

Фахівці стверджують, що вживання лимонного чаю худнуть необхідно поєднати з правильним харчуванням і хоча б легкими спортивними вправами. У комплексі це буде працювати куди ефективніше.

І так — якщо ви любитель випити кави з ранку, то спробуйте замінити її лимонним чаєм. Заряд бадьорості на весь день все одно гарантований, але ще і фігуру зможете підправити.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, який чай найкраще допомагає, якщо у вас підвищена тривожність або депресія.

Також на порталі ви можете дізнатися про п'ять причин щодня вживати чай каркаде.