5 корисних продуктів, які допоможуть зберегти молодість

Є певні продукти, які допоможуть покращити ваше здоров'я

Вживання здорової їжі допоможе вам схуднути, дасть вам більше енергії. Крім цього, є певні продукти, які ви можете включити в свій звичайний раціон, які не тільки збережуть вас здоровими, але і допоможуть вам виглядати і відчувати себе молодше, "Еatthis".

Фіолетова солодка картопля


Картопля багата антоціаном, сполукою, яка знижує ризик захворювань, пов'язаних зі способом життя, включаючи рак. Недавнє дослідження, проведене Журналом із захисту від раку, показало, що дієта, багата фіолетовою солодкою картоплею, призводить до зниження частоти діагностування раку у мишей.

Мигдаль

Сяюча шкіра- це щось більше, ніж догляд за обличчям. Їжа, багата вітаміном Е і корисними жирами, допоможе вам сяяти зсередини, і саме тут в гру вступає мигдаль. Популярний горіх багатий біотином, міддю, вітаміном Е і мононенасиченими жирами, які зроблять ваш колір обличчя еластичним, чистим і без зморшок. Вони також є основним інгредієнтом багатьох продуктів.

Оливкова олія

Недавнє дослідження показало що регулярне вживання оливкової олії позитивно впливає на серцеві захворювання, включаючи ішемічну хворобу серця, захворювання периферичних артерій і хронічну серцеву недостатність.

Яблучний оцет

Існує безліч досліджень, що підтверджують його позитивний вплив на рівень цукру в крові. Згідно з цим дослідженням Американської діабетичної асоціації, яблучний оцет покращує чутливість до інсуліну у пацієнтів з діабетом 2 типу.

Журавлина

Їжте достатньо журавлини, і ваш ризик необхідності в протезуванні в більш пізньому віці повинен знизитися, згідно з недавнім дослідженням Archives Oral Biology. Дослідження показало, що вживання екстракту журавлини зменшувало ступінь зносу кальцинованої тканини зубів, а це означало, що вони будуть міцнішими і з меншою ймовірністю сколяться або тріснуть.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, які продукти заважають схуднути.