Експерт перерахував переваги зеленої кави

У зеленій каві міститься багато вітамінів

Зелена кава стає все більш популярною і все завдяки її корисним властивостям. Від чорної вона відрізняється тільки тим, що її зерна не проходять обсмажування, зате напій ефективно знижує вагу та уповільнює старіння організму. Чим ще корисна зелена кава розповів єгипетський експерт по харчуванню Халід Юсуф, передає видання Ukrhealth.

Фахівець відзначив, що зерна зеленої кави зберігають в собі набагато більше корисних речовини через те, що не піддаються термічній обробці. У них містяться вітамін С, В1, В2 і В12, а також фолієва кислота, кальцій, залізо, магній та хлорогенова кислота, яка має антиоксидатну дією.

Завдяки такому вітамінному складу, зелена кава ефективно прискорює обмін речовин, виводить з організму вільні радикали та важкі метали, тим самим запобігаючи утворенню ракових клітин, а також підтримує нормальний рівень холестерину в крові, запобігаючи серцевим проблемам.

Також напій покращує фізичну працездатність, підвищує витривалість і знижує фізичну і розумову втому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому восени краще відмовитися від кави.