Дев'ять порад, як скинути зайву вагу навіть без відвідування спортзалу

Повернутися до стрункої фігури після затяжних свят — без проблем

Проблема зайвої ваги часто є складним питанням, вирішити яке вдається не кожному. І все ж таки схуднути у короткі терміни цілком реально, якщо кожен день виконувати важливі рекомендації, про які йтиметься далі. Як передає портал "Коментарі", журнал "Men's Health" зібрав для вас найважливіші 9 порад, які варто виконувати, щоб скинути зайві кілограми.

Отже, перша порада – додайте до свого раціону більше гостроти, тобто, у ті страви, які ви найбільше любите, додавайте перцю. Доведено, що люди, які постійно вживають гостру їжу, менше схильні до повноти.

Друга порада – полюбіть сходи. Найчастіше намагайтеся рухатися, віддаючи перевагу піднятися сходами вгору, ніж на ліфті. Кров почне швидше циркулювати, згодом пройде задишка і зміцняться ноги.

Третя порада – побалуйте себе філіжанкою кави за годину до тренування. Це своєрідний допінг, який використовують багато спортсменів. Випивши кави, ви продовжите час тренування та зможете зробити набагато більше вправ.

Четверта порада – намагайтеся менше вживати спиртне. Для того, щоб зрозуміти, чому це може нашкодити, варто звернути увагу на простий приклад – в одній склянці червоного вина близько 150 калорій. Тому, якщо твердо вирішили схуднути – скажіть "ні" алкоголю.

П'ята порада – повноцінний сніданок – вам у допомогу. Це допоможе протягом дня більше триматися у строю, не роблячи паузу на непотрібні та шкідливі перекуси.

Шоста порада – повноцінний сон. Вчені з'ясували, що у вас буде менше ризиків поповніти, якщо лягатимете спати до півночі та прокидатиметеся не пізніше 7 годин.

Сьома порада – качайте свій прес. Це один із найефективніших методів схуднути у домашніх умовах, навіть не відвідуючи тренажерний зал.

Восьма порада – вода – ваш друг. Більше пийте рідини, адже вода прискорює обмін речовин і виводить слиз із кишківника.

Ну, і дев'ята порада – снідайте, обідайте та вечеряйте без телевізора. Доведено, що вживання їжі під час перегляду улюбленого фільму або телепередачі збільшує кількість їжі, яку ви, самі не помічаєте, з'їдаєте і збільшуєте свою вагу.

Читайте також на порталі "Коментарі" - експерти перерахували ранкові звички, які провокують збільшення зайвої ваги.