Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Що насправді хочуть почути вагітні жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Що насправді хочуть почути вагітні жінки

Реальні речі, про які дійсно хотіли б чути майбутні матері від свого оточення

11 січня 2021, 15:56
Поділіться публікацією:

Здається, що чим більше стає ваш живіт, тим більше не прошені поради ви чуєте навколо себе: "спи зараз, поки ще можеш", та "їж за двох". Після мільйонного разу це вже може стати дратівливим!

Що насправді хочуть почути вагітні жінки

Вагітні жінки. Фото: mamamoldova.com

Люди дійсно розуміють, як почувають себе вагітні

В уявленні більшості вагітні цілодобово виглядають щасливими, але ж вагітність далеко не завжди щасливий період. Ніхто з майбутніх мам не любить нудоту, зміну кольору шкіри, додатковий ріст волосся та інші не дуже приємні побічні ефекти.

Ви можете і повинні просити допомогу після народження малюка

Кожна мама хоче бути кращою, тому що на це заслуговує її дитина. Але абсолютно нормально почувати себе не в своїй тарілці і не справлятися з усім на світі. Нормально попросити кого-небудь принести обід, доглянути за малюком — просто необхідно прийняти допомогу або попросити про неї. Якщо у вас не буде часу, щоб піклуватися про себе, ви ніколи не будете в змозі піклуватися про свою сім'ю так, як ви хочете.

Люди здатні говорити на інші теми, крім вагітності та материнства

Про телебачення, останні новини, або навіть про нові черевики — вагітні оцінять зміну теми обговорення час від часу, адже так приємно бути в змозі говорити про щось ще, щоб хоч на хвилину забути, що ти мама і відчути себе просто жінкою.

Що грудне вигодовування — це важко

У той час як грудне вигодовування є природною формою харчування малюка, для мами це не завжди приємна процедура. Це може бути дуже важко на початку, поки мати і малюк пристосуються. Багато жінок можуть відчувати себе дуже засмученими, якщо грудне вигодовування виявляється складніше, ніж очікувалося.

Попередження про післяпологову депресію

Це зовсім не рідкість для молодих мам. Від 40 до 80% жінок відчувають постійні зміни в настрої. Зазвичай це починається протягом першого тижня після пологів і може тривати протягом двох — трьох тижнів. Маленька порада про те, що робити або куди звернутися за допомогою — не тільки корисна, але може буквально врятувати життя молодій мамі.

Як народження дитини може вплинути на ваш шлюб

Перший секс після появи малюка на світ може викликати дискомфорт і психологічний бар'єр у новоспеченої мами. Післяпологові гормони можуть доставити ряд проблем у піхві. Про це теж рідко говорять вголос.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що потрібно встигнути зробити до пологів кожній майбутній мамі



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення


Новини