П'ять видів пренатальних тренувань, які оцінить кожна майбутня мама

Короткий виклад найбезпечніших вправ, а також зміни, які роблять їх ще більш сприятливими для вагітності

Пошук мотивації для спортивних занять під час вагітності може бути важким завданням, але переваги тренувань того варті!

Велоаеробіка (спінінг)

Заняття велоаеробікою займають лідируючі позиції в нашому списку. "Велоаеробіка - чудовий вибір під час вагітності, - говорить Ліза Робінс, сертифікований тренер та інструктор з фітнесу, - заняття збільшують кількість кисню і поживних речовин, що отримує ваша дитина". Встановіть велосипед в безпечне положення та опустіть кермо, щоб зменшити напругу на нижню частину спини. Уникайте стрибків або рухів, що вимагають підйому з сідла.

Йога
Йога полегшує напругу в м'язах, підвищує настрій і може навіть полегшити процес пологів. Заняття йогою під час вагітності є хорошим вибором, тільки уникайте поз, пов'язаних зі скручуванням, оскільки вони можуть стиснути дитину з обох сторін. Також ніколи не займайтеся спортом, лежачи на спині.

Зумба

Це відмінне "серцево-судинне" тренування, але оскільки воно вимагає бічних кроків, стрибків і поворотів, пам'ятайте, що вам не потрібно робити кожен рух, який робить інструктор. Під час занять уникайте стрибків і обертань (або повільно звертайтеся, якщо це не викликає у вас запаморочення і дискомфорту). Ключ до успіху полягає в тому, щоб пом'якшити ваші рухи та темп до необхідного рівня комфорту.

Аквааеробіка

Аквааеробіка допомагає зменшити біль під час пологів. Дослідження, опубліковане в медичному журналі "Репродуктивне здоров'я", з'ясувало, що жінки, які займалися водною аеробікою три рази на тиждень, набагато рідше просили полегшити біль під час пологів у порівнянні з тими, хто не тренувався.

Пілатес
"Заняття пілатесом протягом всієї вагітності допоможуть вам навчитися розслаблятися, що дуже стане у пригоді під час пологів, - каже інструктор з пілатесу Елізабет Гарсіа, - під час тренувань намагайтеся уникати переміщень балансу рук і положень лежачи на спині".

Раніше "Коментарі" писали про переваги фізичних вправ під час вагітності.