Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи «Можна» і «не можна» на ранній стадії вагітності
commentss НОВИНИ Всі новини

«Можна» і «не можна» на ранній стадії вагітності

Якщо ви підозрюєте, що вагітні, існують певні речі, які можна зробити, щоб подбати про своє тіло і про майбутнього малюка

20 листопада 2020, 16:25
Поділіться публікацією:


«Можна» і «не можна» на ранній стадії вагітності

Фото: mosplod

Рекомендується:

Перегляньте свій раціон. Здорова, добре збалансована дієта є обов'язковою умовою для жінок, що намагаються завагітніти або на ранніх стадіях вагітності. Велика кількість білка, фруктів і овочів допоможе тримати вас і вашу майбутню дитину у здоровій вазі, буде сприяти гарному розвитку мозку малюка і забезпечить достатню енергію під час вагітності.

Читайте етикетки з інгредієнтами. Рання стадія вагітності — дуже вдалий час, щоб більш уважно розглянути етикетки звичайних предметів домашнього вжитку. Дослідження показали, що повторний вплив хімічних речовин під час вагітності може негативно вплинути на вашого майбутнього малюка.

Пийте фолієву кислоту. Фолієва кислота є синтетичною формою фолату, який фактично являє собою групу вітаміну В, відомого як B 9. Цей вітамін допомагає запобігти до 70% вроджених дефектів нервової трубки. Почніть приймати фолієву кислоту за три місяці до зачаття.

Під час вагітності у вас з'явиться зайва втома, тому, якщо ви відчуваєте себе добре на самих ранніх стадіях вагітності, залишайтеся максимально активною - це означає регулярні швидкі прогулянки або тренування в спортзалі. Почніть з помірної активності, такої як йога або просто прогулянка — не забудьте поговорити з лікарем про те, що безпечно для вас.

Не рекомендується:

Приймати ліки без призначення лікаря. Багато ліків, що відпускаються за рецептами і без рецепта, небезпечні для вагітних жінок.

Надмірний стрес. Високий рівень кортизолу на ранніх стадіях вагітності призводить до більш високих показників раннього викидня, передчасних пологів, гіпертонії, викликаної вагітністю, уповільнення росту плода, прееклампсії та передчасних пологів, а також постнатальних затримок розвитку. Спорт, медитація і масаж можуть допомогти вам боротися зі стресом і тривогою.

Переїдання. Фактично, вагітним жінкам необхідно споживати тільки близько 300 додаткових калорій в день для підтримки зростаючого дитини. Поговоріть зі своїм лікарем про те, скільки калорій вам потрібно споживати для підтримки здорової вагітності.

Алкоголь і нікотин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини