Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Коли оголосити про свою вагітність
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли оголосити про свою вагітність

Дорога до материнства пронизана рішеннями - де народити, як назвати. Але для багатьох майбутніх батьків найпершим є рішення, коли потрібно розповісти близьким і друзям про вагітність

6 січня 2021, 13:13
Поділіться публікацією:


Коли оголосити про свою вагітність

Тест на вагітність. Фото: pixabay.com

Ранні пташки

Для деяких жінок ідея збереження таємниці вагітності просто нереалістична. Одна з переваг ранньої розповіді — ваші друзі і сім'я можуть розділити з вами прекрасні початкові хвилювання. Інша перевага — вам не доведеться прикидатися і виправдовуватися, відповідаючи на питання близьких людей про те, чому ви відчуваєте себе змученою, набираєте вагу або відмовляєтеся від келиха вина.

Перший триместр

Якщо ви віддаєте перевагу притримати розкриття свого секрету на кілька тижнів, експерти рекомендують вам почекати, поки ризик викидня різко не знизиться (це відбувається наприкінці першого триместру — близько 10-12 тижнів). Також у багатьох жінок наприкінці першого триместру починає з'являтися невеликий округлий животик. В такий момент вибір за вами — ви можете сказати правду або жартувати про свою любов до булочок.

Другий триместр

Жінки з попередніми втратами вагітності або ті, хто більше схильний до ризику ускладнень, з більшою ймовірністю оберуть саме цей варіант. Ще одна причина чекати до другого триместру: деякі види пренатального тестування, такі як амніоцентез, недоступні до 16-18 тижнів. Люди, які хочуть переконатися, що їм не потрібно ніяке спеціальне лікування, операція, пов'язана з генетичними дефектами, можуть віддати перевагу почекати, поки не отримають чіткі результати тестів.

Третій триместр

Деякі жінки обирають цей варіант з метою уникнути непрошених порад і критики, інші жінки приховують свою вагітність, щоб уникнути наслідків у своїй професійній сфері життя. Майте на увазі, що може бути дуже складно приховати вагітність на третьому триместрі, особливо від людей, з якими ви спілкуєтеся особисто і бачите їх часто. Люди можуть самі здогадатися про все і здивуватися, чому ви не визнаєте цього факту.

Раніше "Коментарі" розповіли про покрокове керівництво по етапах пологів - чого очікувати майбутній мамі від найважливішого дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Виктория

7 січня 2021, 10:14

Необходимые витамины для беременных, США, качество GMP по триместрам, от токсикоза, для лактации, при отёчности, простуде, запорах у беременных. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини