Головна Новини Здоров'я наше тіло Жінка відмовилася від одного продукту і схудла на 80 кг
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка відмовилася від одного продукту і схудла на 80 кг

Цей продукт дійсно впливає на вагу

23 лютого 2021, 10:35 comments1172
Поділіться публікацією:

Американський терапевт Моллі Кармел подолала великий шлях, щоб поліпшити стан здоров'я і привести тіло в порядок. Їй вдалося за один рік позбутися 80 кілограмів.

Жінка відмовилася від одного продукту і схудла на 80 кг

Жінка скинула 80 кг | Фото: Instagram | Molly Carmel

Сьогодні Моллі — відомий фахівець, власниця клініки та автор книг, в яких вона ділиться своїм досвідом. У 23 роки жінка важила майже 150 кілограмів і довгий час піддавала свій організм випробуванням, сідаючи на жорсткі дієти та різним програмам по схудненню. Але позбутися зайвих кілограмів виявилося дуже непросто.

Жінка розповіла, що відчувала себе жахливо, і на деякий час перестала бачитися з друзями та закинула подорожі. Але одного разу Моллі вирішила повністю виключити з раціону свій улюблений продукт — цукор. Вона відмовлялася від нього поступово, перетворюючи це у свій спосіб життя і практично за один рік її життя кардинально змінилося. Жінці вдалося схуднути на 80 кілограмів і утримувати нормальну вагу до сьогоднішнього дня.

Моллі Кармел зізналася, щоб відмовитися від цукру, потрібно перестати зберігати його вдома, щоб не піддаватися спокусам.

Зараз жінка активно розповідає про свою боротьбу із зайвою вагою на своєму офіційному сайті, а також випускає книги, де ділиться досвідом і знаннями з людьми, які також хочуть повернутися до здорового життя.

Нагадаємо, у Львові 38-річна жінка звернулася за медичною допомогою, щоб їй видалили жировий "фартух", який з'явився у неї післяопераційної вентральної грижі. Завдяки операції жінці вдалося схуднути на 80 кілограмів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська актриса Ребел Вілсон розповіла, як їй вдалося скинути понад 20 кілограмів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини