Головна Новини Здоров'я наше тіло За які органи «відповідає» кожен палець на руці
commentss НОВИНИ Всі новини

За які органи «відповідає» кожен палець на руці

Стимуляція правильних точок на пальцях покращує здоров'я

24 грудня 2020, 11:40 comments22095
Поділіться публікацією:

За давнім японським мистецтвом зцілення Джин шин джитсу, на наших пальцях є певні точки, які пов'язані з органами в нашому тілі й відповідають за певну емоцію. Щоб поліпшити самопочуття, досить просто їх помасажувати. Так, який палець на руці за що відповідає?

За які органи «відповідає» кожен палець на руці

як наші органи пов'язані з пальцями / фото: depositphotos

Японці вірять, що для "зцілення" певного органу, треба взяти відповідний палець іншою рукою і міцно стискати його 3-5 хвилини. При цьому потрібно глибоко дихати, а після помасажувати всі пальці обома руками близько 3-х хвилин.

За що саме відповідає кожен з наших пальців:

— Великий палець пов'язаний з селезінкою і шлунком, а ще він відповідає за тривогу і депресію. Якщо ви помітили, що останнім часом страждаєте від неврозів і головного болю, тоді стисніть його долонею іншої руки й потримайте 3-5 хвилин.

— Вказівний палець — цей палець "контролює" роботу нирок і сечового міхура, а ще відповідає за виникнення страху і сум'яття. Дослідники довели, що легкий масаж вказівного пальця допомагає полегшити м'язові та болі в спині, а також позитивно впливає на хід лікування ниркових хвороб.

— За середнім пальцем "закріплена" печінка, і вона відповідає за такі емоції, як гнів і неясність. Якщо ви відчуваєте себе втомленим або нервовим, тоді міцно стисніть цей палець на 3-5 хвилин. Це допоможе не тільки позбутися від негативних емоцій, а й позитивно позначиться на роботі печінки.

— Безіменний палець пов'язаний з легенями та товстим кишківником, його емоції — песимізм і страх. Так що знайте, як правильно позбутися негативних емоцій і невпевненості в собі.

— Мізинець відповідає за серце і тонкий кишківник. Цей палець "контролює" самооцінку і занепокоєння. Якщо ви відчуваєте подібні емоції тоді можливо, мізинцю не вистачає енергії та концентрації крові і його потрібно помасажувати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який орган "вбиває" велику кількість кофеїну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини